Nederland - Eredivisie 2023-2024

28-10-2023 18:45

Voorbeschouwing sc Heerenveen – Heracles Almelo (28-10-2023)

  • Match header module: sc Heerenveen vs Heracles Almelo 2023-10-28 18:45

Wat is er toch aan de hand met sc Heerenveen? Missen ze in Friesland hun eeuwige rivaal FC Groningen zo erg dat ze volgend seizoen ook in de Keuken Kampioen Divisie willen spelen?

Het loopt voor geen meter bij sc Heerenveen. Na zes punten uit de eerste twee wedstrijden is het niet veel soeps meer geweest. Heerenveen is de nummer vijftien van de eredivisie en voelt de hete adem van de degradatieplekken in de nek.

Heet is het ook voor trainer Kees van Wonderen. Half Friesland roept om zijn vertrek, en de andere helft is voor SC Cambuur.

In Almelo is het een stuk gezelliger. Vorig weekend werd een punt gepakt tegen FC Twente. Daar waren ze in Almelo zeer tevreden mee. Ook de plek op de ranglijst stemt tot tevredenheid.

Heracles staat in het linkerrijtje en dat is prima. Het is een degelijk team waarin niemand er echt bovenuit steekt. Misschien dat het daarom wel zo goed loopt.

Wanneer verandert er iets bij sc Heerenveen?

Als je de berichten in de Friese media leest, geef je weinig meer voor sc Heerenveen. De club en het spel worden redelijk met de grond gelijk gemaakt. Nu is de voetballerij ontzettend opportunistisch. Twee zeges op rij en het is weer hosanna.

Het wordt wel hoog tijd voor een zege. Heracles Almelo is daar een ideale tegenstander voor. Natuurlijk, het draait aardig in Almelo, maar het is geen PSV of Feyenoord.

De komende weken staan er voor de thuisploeg belangrijke duels op het programma, tegen Ajax en Vitesse. Heerenveen wil graag met een goed gevoel naar die wedstrijden. Kun je op basis daarvan zorgeloos al je spaargeld op sc Heerenveen inzetten? Dat is ook weer niet verstandig.

Het vertrouwen is zoek in Friesland en Heracles zal blij zijn dat het zaterdagavond tegen sc Heerenveen moet spelen. Toch is dit een lastig duel om te voorspellen.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50 Wedkrediet


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account