Nederland - Eredivisie 2023-2024

27-08-2023 16:45

Voorbeschouwing sc Heerenveen – Sparta Rotterdam (27-08-2023)

  • Match header module: sc Heerenveen vs Sparta Rotterdam 2023-08-27 16:45

Twee ploegen die vorig seizoen in de subtop van de eredivisie meedraaiden en dat dit seizoen ook willen doen.

Afgaand op de eerste twee wedstrijden lijkt dit voor zowel sc Heerenveen als Sparta Rotterdam een realistisch doel te zijn. De Friezen zijn na twee wedstrijden zelfs gedeeld koploper, met zes punten uit twee wedstrijden.

Tevreden is trainer Kees van Wonderen nog lang niet, maar als de resultaten zo goed zijn, overheerst het positieve gevoel zeker.

Sparta Rotterdam leek ook op weg naar een zes op zes. Tegen Feyenoord werd echter een 2-0 voorsprong verspeeld. Toch is een punt tegen de grote broer uit Rotterdam geen slecht resultaat.

Waar het vorig seizoen nog verrassend was hoe Sparta presteerde, is het nu eigenlijk al normaal geworden. Of de supporters van Sparta, die ook de slechte jaren meemaakten, het ook zo beleven, valt te betwijfelen.

Ga er maar goed voor zitten

Heerenveen thuis tegen Sparta Rotterdam heeft alles in zich om een leuke wedstrijd te worden. Beide ploegen draaien lekker en hebben aan vertrouwen geen gebrek. Het is nog erg vroeg in het seizoen, maar Heerenveen lijkt weer iets van een jaar of vijf geleden te hebben, toen het een ploeg was om serieus rekening mee te houden.

Doelman Andries Noppert is door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van Oranje en zal maar wat graag zijn doel schoon houden dit duel.

Sparta heeft de succesvolle selectie grotendeels intact weten te houden. De grootste verandering is dat trainer Maurice Steijn is vertrokken naar Ajax. Zijn opvolger, Jeroen Rijsdijk, doet het vooralsnog prima.

Nu de vraag der vragen: op wie moet je je geld inzetten? Dat is geen eenvoudige vraag. Dit zijn van die wedstrijden die op details beslist gaan worden. Heerenveen heeft het thuisvoordeel, maar zo groot is dat voordeel nu ook weer niet.

Een gelijkspel is ook niet onmogelijk. Het wordt hoe dan ook een gok. De neutrale toeschouwer zal in ieder geval gaan genieten.

Logo Bet365

€50 AAN FREE BETS BIJ €10 INZET

Alleen voor nieuwe spelers

Bonus beschikbaar vanaf 24+

WED €10 EN ONTVANG €50 AAN FREE BETS

Maak een account aan bij Bet365 en begin met wedden op je favoriete sporten! Zet €10 in op een sport naar keuze en krijg maar liefst 5x een €10 gratis weddenschap als bonus.

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account