Doe Mee met de Eredivisie Voetbalpool

Eredivisie VoetbalpoolDoe mee met de eredivisie voetbalpool en laat zien dat je verstand hebt van voetbal. Voorspel iedere week de toto uitslagen voor de wedstrijden in de eredivisie en maak kans op aantrekkelijke geldprijzen!

Hoe werkt het?

Na inschrijving voorspel je iedere speelronde de toto uitslagen van de wedstrijden in de eredivisie seizoen 2019/2020.

Je geeft per wedstrijd aan of het thuis spelende team wint, of het uitspelende team wint of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Iedere goed voorspelde wedstrijd levert je twee punten op.

Deelname aan de Eredivisie Voetbalpool is GRATIS!

Mystery Match

Iedere speelronde bevat één Mystery Match. Dit is een willekeurig gekozen wedstrijd per speelronde. Voorspel je de Mystery Match goed, dan verdubbel je het aantal punten.

Dus in plaats van de gebruikelijke twee punten per goed voorspelde wedstrijd krijg je voor een goed voorspelde Mystery Match vier punten. Deelnemers weten vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is.

Tot één minuut voor aanvang van de wedstrijden kun je nog mutaties in je voorspellingen aanbrengen! Het is dus niet zo dat je in één keer alle voorspellingen hoeft in te vullen!

Wat kan ik winnen?

De totaalscore van een deelnemer bepaalt zijn plaats op de ranglijst. Na iedere speelronde wordt de ranglijst ververst. In de winterstop wordt een tussenstand opgemaakt en krijgen de nummers één t/m vijf een prijs. Na het einde van de competitie vallen de nummers één t/m tien in de prijzen.

De prijzen zijn een voetbalreis, een Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi (2018) 32GB, een officieel voetbalshirt van je club naar keuze en keiharde euro's! Meer informatie over de prijzen vind je hier.