Voorbeschouwing Feyenoord – FC Porto (03-10-2019)

Feyenoord – FC Porto

Feyenoord kende tegen FC Twente een opleving. Of iemand dat had verwacht is de grote vraag. Zo lekker ging het niet in Rotterdam-Zuid. De spelers stonden onder druk, maar gingen daar tegen de Tukkers goed mee om.

De Rotterdammers passeren Twente op de ranglijst en staan nu zesde. Dat is toch prettig met het Europese treffen met FC Porto in het vooruitzicht. Maar of Feyenoord enige kans maakt tegen de Portugezen is zeer de vraag. De verdediging van Feyenoord lijkt de achilleshiel op dit moment. Dat weten ze in Portugal ook..

Want trainer Sérgio Conceição staat bekend als een man die zijn huiswerk meestal goed op orde heeft. Zijn elftal is niet voor niets de nummer drie van Portugal. Maar dat kan natuurlijk altijd beter. Want FC Porto is natuurlijk een club van naam en faam in Portugal. Overigens zit het met de ervaring van de verdediging wel goed. Pepe, jarenlang slager in de defensie van Real Madrid, staat onder contract bij de tegenstander van Feyenoord.

En die Pepe weet hoe het is om prijzen te winnen. Hij zal er graag nog een beker van de Europa League aan toe willen voegen. Maar dan moet hij eerst winnen in De Kuip. En, ondanks de prestatie van het elftal van Jaap Stam tegen Twente, denken wij dat dat gaat lukken.

En wij denken dat Feyenoord op zijn minst twee goals tegen krijgt.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares