Voorbeschouwing PSV – LASK Linz (24-10-2019)

PSV – LASK Linz

PSV mag het in de Europa League opnemen tegen het Oostenrijkse LASK uit Linz. De Eindhovenaren bezetten momenteel een gedeelde eerste plaats in de eredivisie, maar moeten voor de wedstrijd tegen de Oostenrijkers nog naar de Galgenwaard om het op te nemen tegen FC Utrecht.

Dat is vooraf geen uitgemaakte zaak, want topclubs struikelen nog wel eens in de Domstad. Maar PSV heeft wel een paar hele leuke spelers die het de Utrechters lastig gaan maken. Natuurlijk doelen we dan op Malen die op alle niveaus weet uit te blinken en te scoren.

De Oostenrijkse tegenstander bewaart geen hele goede herinneringen aan het vorige Europa League-duel. Toen speelde het tegen Sporting Portugal. Tegen LASK Linz werd het 2-1 voor de Portugezen. Dat mocht een klein wonder heten, want de Oostenrijkers waren lang beter in Estadio José Alvalade. Sporting en Linz staan in de groep gedeeld tweede, met drie punten achter PSV.

PSV wil wel groepswinnaar worden en weet dus dat een overwinning op LASK welkom is. En wij denken dat het nog gaat lukken ook. Met wederom een hoofdrol voor Donyell Malen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares