Voorbeschouwing Rosenborg – PSV (03-10-2019)

Rosenborg – PSV

Rosenborg is de tegenstander van PSV in de Europa League. De huidige nummer vier van de Noorse competitie, speelde zaterdag doelpuntloos gelijk tegen Brann. Voor wat het waard is…

Want Rosenborg is misschien wel de grootste onbekende als het gaat om de tegenstanders van de Nederlandse clubs in Europees verband. Maar PSV moet zich niet vergissen. In het verleden hadden Nederlandse topclubs het behoorlijk lastig in Noorwegen.

PSV doet ondertussen wat het moet doen om mee te strijden om het kampioenschap van Nederland. De Eindhovenaren wonnen afgelopen weekend probleemloos van PEC Zwolle en doen dus volop mee. Het leuke aan PSV is dat daar inmiddels ook jonge talenten meedoen. Zij geven de ploeg van Mark van Bommel nieuw elan. Dat gebeurde kortgeleden ook met het jonge Ajax, al was dat van een nog hoger niveau.

Het zou mooi zijn als PSV op Europees niveau net zo succesvol kan zijn. Winnen in Noorwegen is weinig Nederlandse ploegen gegeven. Toch vullen wij een voorzichtig tweetje in. De vorm van de dag zal beslissend zijn.

Gaat Donyell Malen schitteren? Of krijgen de jonge talenten weinig ruimte om tot voetballen te komen? We weten het donderdagavond!

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares