Voorbeschouwing Sporting CP – PSV (28-11-2019)

Sporting CP – PSV

In Eindhoven wist Sporting CP niet te winnen van PSV, maar de huidige vorm van de Eindhovenaren is niet om over naar huis te schrijven. Daardoor zal Sporting bloed ruiken. De nummer vier van de Portugese competitie kan de punten goed gebruiken om in de Europa League te overwinteren.

De oude ploeg van Ricky van Wolfswinkel en Bas Dost zou graag aansprekende resultaten behalen in Europa. Het stadion, het José Alvalade Stadium, is er klaar voor. Deze voetbaltempel is vernoemd naar de oprichter van Sporting en heeft een capaciteit van ruim vijftigduizend toeschouwers. En die willen best komen, maar dan moet er wel gewonnen worden.

Ook PSV wil graag winnen. Dat is al een tijdje niet gelukt in eigen land. We kunnen spreken van een gigantische dip voor de ploeg van Mark van Bommel. Werkelijk niets lijkt te lukken en het elftal staat te trillen op de benen van onzekerheid. En dan een goede prestatie boeken bij Sporting? We geven het je te doen…

Aan de andere kant: een aansprekend resultaat kan in één klap een einde maken aan de malaise en de baan van Van Bommel redden. Maar het wordt lastig voor PSV. We gunnen de Brabanders het beste, maar zijn toch bang voor een teleurstellende avond.

Wij denken overigens dat PSV zomaar eens met tien man kan komen te staan in Portugal.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares