Voorbeschouwing Dinamo Zagreb – Feyenoord (22-10-2020)

Feyenoord neemt het donderdagavond in Kroatië op tegen Dinamo Zagreb. Dinamo Zagreb won afgelopen weekend met 3-2 van HNK Gorica. Dat zegt niets omdat bijna niemand het niveau van Gorica kan inschatten.

Wat wel iets zegt is dat alle doelpunten werd gemaakt door Mario Gavranovic. Dat is dus de man om scherp in de gaten te houden voor de Rotterdamse defensie.

Maar die defensie zal wel op scherp staan na de tik op de neus die stadsgenoot Sparta zondag uitdeelde in De Kuip. Het Rotterdamse onderonsje eindigde in 1-1 en de ploeg van Dick Advocaat liet zich niet van zijn beste kant zien. Dat kan een keer gebeuren dus zorgen zijn er niet direct in de Maasstad, al had Feyenoord met een overwinning op Sparta zomaar koploper kunnen zijn.

Nu staan ze op de vierde plaats en dat is eigenlijk te laag. Feyenoord heeft een leuk elftal met Steven Berghuis als de favoriete en beste speler. De aanvallende buitenspeler laat elke week zien eigenlijk een stapje hoger te kunnen spelen, maar besloot nog lekker even in De Kuip te blijven.

Aan hem en zijn teammaten de taak om in Kroatië een goed resultaat neer te zetten. Of dat lukt is de vraag.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account