Voorbeschouwing Feyenoord – CSKA Moskou (05-11-2020)

Natuurlijk zat de scheidsrechter er een paar keer goed naast tegen Wolfsberger AC, maar we kunnen toch niet beweren dat Feyenoord zelf iets goeds liet zien tegen de Oostenrijkers. Het werd 1-4 en de ploeg van Dick Advocaat droop gefrustreerd en teleurgesteld af.

Afgelopen zondag wonnen de Rotterdammers met moeite van FC Emmen. Pas ver in de blessuretijd besliste Bannis de wedstrijd door de 2-3 te scoren. Dat moet toch echt beter, want Feyenoord lijkt hopeloos uit vorm. En dan komt er ook nog zo'n stugge oostblok-tegenstander naar De Kuip. Er zijn leukere vooruitzichten.

CSKA Moskou is typisch zo'n tegenstander die weinig laat zien maar wel aan het einde van de wedstrijd met drie punten de bus en het vliegtuig in stapt. De Russen wonnen in eigen land met 0-1 van FK Rotor Volgograd, maar dat zegt niemand iets. Toch?

Feyenoord moet echt winnen om uitzicht te houden op Europese overwintering. In een volle Kuip kan er dan iets ontstaan, maar in een sfeerloos en leeg stadion zien we het somber is.

We denken zelfs dat CSKA Moskou wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account