Voorbeschouwing Feyenoord – Wolfsberger AC (29-10-2020)

Feyenoord wist afgelopen weekend niet te winnen van RKC Waalwijk. Dat is niet het eerste smetje van het seizoen, want een week eerder won Feyenoord ook niet van stadsgenoot Sparta. Ook in Europees verband won de ploeg van Dick Advocaat niet.

Tegen Dinamo Zagreb werd het 0-0. Dus Feyenoord wil wel graag winnen van Wolfsberger AC om een kans te maken op overwintering in de Europa League. Maar goed: alle ploegen staan nog op 1 punt in groep K. Want Wolfsberger speelde gelijk tegen CSKA Moskou (1-1) en zit dus in het zelfde schuitje als Feyenoord.

De nummer tien van Oostenrijk heeft geen ploeg waar je bang van hoeft te worden. Maar dan moet je zelf wel op volle kracht en vol vertrouwen zijn. Het is de vraag of Feyenoord dat is, maar dat geldt natuurlijk ook voor Wolfsberger AC.

Een volle Kuip kan natuurlijk voor steun zorgen, maar iedereen weet dat het publiek niet welkom is. Zou Feyenoord daar dit seizoen aan onderdoor gaan? Of leeft het elftal van Dick Advocaat weer op en komen er successen in Rotterdam-Zuid?

In Europa wil Feyenoord wel een rol van betekenis spelen, maar dan moet het eerst van Wolfsberger winnen. En wij denken dat dat kan.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account