Voorbeschouwing PAOK – PSV (05-11-2020)

PAOK is uitgegroeid tot een bekende naam in de Europese toernooien. De huidige nummer 4 van Griekenland is regelmatig van de partij in de Europa League en blijkt niet zelden een taaie tegenstander te zijn. Op dit moment heeft PAOK een soort patent op gelijke spelen want de laatste drie wedstrijden werden gelijkgespeeld.

In Europees verband werd er tegen Omonia en Granada -0-0 gespeeld. In de eigen competitie werd het 1-1 tegen AEK Athene. Wel werd er gewonnen tegen Panetolikos, dus PAOK neemt een positief gevoel mee naar de wedstrijd tegen PSV.

Want het is de Eindhovense topclub die deze week naar Griekenland reist. Er is bij PSV nogal wat om te doen geweest, maar het lijkt er niet op dat iemand zich de Brabantse kritiek echt aantrekt. In de eigen vaderlandse eredivisie won PSV afgelopen weekend probleemloos van ADO Den Haag, maar is het nog zoekende tegen de betere ploegen.

Bij winst doet PSV goede zaken in groep E van de Europa League. Maar we zeiden al: PAOK is een taaie tegenstander. Wij gokken op een gelijkspel.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account