Voorbeschouwing PSV – Omonia (10-12-2020)

Een ietwat verrassende overwinning behaalde PSV vorige week op Granada. 0-1 werd het in Spanje. Donyell Malen was de man die PSV naar de drie punten schoot. Daarmee zijn de Eindhovenaren op de tweede plek gekomen.

PSV maakt ook nog kans om de groepswinst te pakken, maar moet dan wel hopen op een gunstige resultaat voor PAOK tegen Granada. Bovendien moet PSV dan zelf winnen van Omonia. Dat laatste lijkt geen onmogelijke klus.

Omonia is de nummer laatst in groep E van de Europa League. Bovendien wist Omonia in eigen land al enkele weken nauwelijks te winnen. Wel wisten de Cyprioten te stunten door PAOK te verslaan. Omonia is dus geen ploeg die je zomaar kunt negeren.

En hoe zit het met de vorm van PSV? Wisselend is daarop het antwoord. PSV won met moeite van FC Twente, maar deed dat zondag niet in Heerenveen. Daar werd het 2-2. Maar als het er echt op aan komt, staat PSV meestal zijn mannetje. Komende donderdag is zo’n dag dat het moet gebeuren.

Dan komt dus Omonia naar het lege Philips Stadion en moet PSV winnen. En weet je? Wij denken dat dat gaat lukken. Ook zonder supporters.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account