Voorbeschouwing PSV – PAOK (26-11-2020)

Met PSV gaat het niet erg lekker. Tegen FC Twente werd het 1-1 en in Europees verband staan de Eindhovenaren op de derde plaats in groep E van de Europa League. Granada en PAOK gaan aan de leiding.

Laatstgenoemde is nu net de tegenstander van PSV deze week. Een paar weken geleden ging PSV nog roemloos ten onder in de uitwedstrijd tegen PAOK. 4-1 werd het. De Eindhovense treffer kwam van Eran Zahavi die meer en meer een bepalende factor binnen de selectie van PSV begint te worden. Echter, ook hij kon niet voorkomen dat PAOK door doelpunten van Schwab, Zivkovic (2x) en Tzolis uiteindelijk met de overwinning aan de haal ging.

PAOK doet ook in eigen land goede zaken. Het won dit weekend van Giannina (2-1) en staat op de derde plaats in de Griekse Super League. In de Europa League willen de Grieken overwinteren en dan moet gezegd worden dat ze aardig op koers liggen.

Naar verwachting verschijnt er in Eindhoven een stugge ploeg met snelle aanvallers aan de aftrap. PSV is dus gewaarschuwd.

Als PSV nog een rol wil spelen in het Europese voetbal van dit seizoen, zal er gewonnen moeten worden van PAOK. Alles of niets dus. Wij hopen op een overwinning van de Brabanders maar gokken op een gelijkspel.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account