Voorbeschouwing Wolfsberger AC – Feyenoord (10-12-2020)

Tegen Wolfsberger AC zal Feyenoord iets recht willen zetten. Eerder dit seizoen, eind oktober, werden de Rotterdammers vernederd in de eigen Kuip. 1-4 werd het toen voor de gasten. De Oostenrijkse nummer 7 is echt geen hoogvlieger, maar wel een ploeg om rekening mee te houden.

Afgelopen weekend ging Wolfsberg echter wel met 4-1 onderuit tegen FC Tirol. Donderdag wacht in Oostenrijk een finale tussen Wolfsberger AC en Feyenoord.

De inzet is de tweede plek en een plek in de knock out-fase van de Europa League. Feyenoord moet winnen om als tweede achter Dinamo Zagreb te eindigen in Groep K. Als dat lukt, stoot de ploeg van Dick Advocaat voor het eerst sinds het seizoen 2014-2015 door naar Europese overwintering.

Feyenoord zelf heeft al twee wedstrijden niet gewonnen. Tegen FC Utrecht kwamen de Rotterdammers goed weg met 1-1, en tegen Heracles Almelo werd het 0-0. De vraag is wanneer Feyenoord gaat verliezen. Het is toch te hopen dat dat in elk geval niet tegen Wolfsberger zal zijn.

Wij denken dat de Rotterdammers een hele lastige avond tegemoet gaan en lang hoop kunnen houden op de overwinning, maar uiteindelijk helaas niet de volgende ronde bereiken.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account