Voorbeschouwing PSV – Sturm Graz (25-11-2021)

PSV speelde zondag tegen Vitesse niet heel goed, maar won wel met overtuigende cijfers. In Arnhem werd het 0-2 voor de Eindhovenaren die wel veel energie in de wedstrijd konden leggen.

Als PSV dat doet, kan het winnen van ploegen die iets minder kwaliteit hebben. In dat kader verwachten we dat PSV ook tegen Sturm Graz geen tegenstander van het hoogste niveau treft en iets kan bereiken.

PSV speelde met een sterke aanval die vol creativiteit zit. Ritsu Doan is een uitstekende speler naast Mario Götze. Dit complementaire duo kon zorgen voor vloeiende aanvallen. En dan komen er ook doelpunten.

Oók tegen Sturm Graz. We zeiden al dat die ploeg geen super elftal is. De Oostenrijkers speelden afgelopen week gelijk tegen LASK Linz en staan op de tweede plaats in de Oostenrijkse competitie. Nu is die competitie niet van Europees topniveau, maar toch…

Meer vergelijking kun je maken als je de laatste Europese wedstrijd van Sturm bekijkt. Die was tegen Real Sociedad en de Oostenrijkers hielden de Spaanse ploeg knap op 1-1. Als Sturm Graz een goede dag heeft kan het dus wel wat…

Maar PSV kan op een goede dag meer. Veel meer. En dus gaan we uit van een goede dag voor PSV en een overwinning als toetje.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account