Match Center & Odds

Europa League - Europa

13-10-2022 18:45

73

Feyenoord

939

Midtjylland

Voorbeschouwing Feyenoord – FC Midtjylland (13-10-2022)

Ook na de derde speelronde is poule E nog altijd de meest spannende in de UEFA Europa League. Feyenoord staat op dit moment bovenaan, met 4 punten. Sturm Graz bungelt onderaan, overigens ook met vier punten.

Feyenoord had een stapje kunnen zetten, maar de 2-0 voorsprong bij FC Midtjylland leidde niet tot een zege. Het duel eindigde in 2-2, waardoor de wedstrijd in Rotterdam nóg een stukje belangrijker is geworden.

Trainer Arne Slot was overigens blij met het punt. Hij gaf aan dat het Feyenoord niet tegenzat met de VAR. De 0-1 was randje buitenspel en de 0-2 was een enigszins discutabele strafschop. Een walk-over wordt het donderdag allerminst in De Kuip.

FC Midtjylland is een prima ploeg, die niet voor niks in eigen huis met 5-1 won van Lazio Roma. Datzelfde Lazio komt nog op bezoek in Rotterdam. Alleen al daarom is een zege tegen FC Midtjylland welkom.

Herhaling van Sturm Graz

Het is een vreemde poule. Wie Lazio Roma bezig zag in de wedstrijd tegen Feyenoord had niet durven voorspellen dat de Italianen in de volgende twee duels slechts twee punten zouden halen. En dat Sturm Graz al vier punten heeft is op zijn minst opmerkelijk te noemen, gezien hun spel tegen Feyenoord. Of was Feyenoord toen zo goed?

Een leuke poule dus, maar ook een moeilijke om te voorspellen. Puur op basis van het thuisvoordeel zou je zeggen dat Feyenoord favoriet is. Maar vlak FC Midtjylland vooral niet uit. Het is een goed voetballende ploeg met genoeg gevaarlijke spelers.

Wie donderdag als winnaar uit de bus komt, zet een stap richting de volgende ronde. Gezien de vorige resultaten in deze poule, is het helemaal niet vreemd om in te zetten op een gelijkspel.

Poule E zal tot de laatste speeldag spannend blijven.
Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50 keer je inzet bij een overwinning van AZ, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

AZ, Feyenoord en PSV spelen donderdag alweer hun laatste groepswedstrijd in Europees verband. Kunnen de Nederlandse ploegen wederom de winst pakken? Voor alle drie de ploegen krijg je als nieuwe speler 50 keer je inzet bij een overwinning!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares