Match Center & Odds

Europa League - Europa

27-10-2022 18:45

682

PSV

19

Arsenal

Voorbeschouwing PSV – Arsenal (27-10-2022)

Bij PSV weten ze sinds afgelopen donderdag dat Arsenal ‘another cook’ is, om maar eens een bekende Nederlandse trainer te citeren.

PSV was in Londen behoorlijk kansloos. Als er in de thuiswedstrijd geen punt wordt gesprokkeld, komt er veel druk op het laatste groepsduel tegen FK Bodø/Glimt te staan. Eén geluk, Arsenal is al verzekerd van een vervolg in de Europa League.

De kans is daarom aanwezig dat de koploper van de Premier League niet in de sterkste opstelling aan de aftrap verschijnt. Ook dan is Arsenal nog een uitstekende ploeg.

Het gaat te ver om te zeggen dat PSV in een kleine crisis zit. Maar na de nederlaag bij FC Groningen (4-2) zal de ploeg van Ruud van Nistelrooij niet met het volste vertrouwen aan de kraker met Arsenal beginnen.

De Londenaren hadden overigens ook geen al te beste generale repetitie. Tegen Southampton werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Alles voor een punt

Van Nistelrooij speelt het liefst op de aanval, maar hij weet ook dat het gevaarlijk is om Arsenal ruimte te geven. Als er gelijk wordt gespeeld, is in de laatste wedstrijd tegen FK Bodø/Glimt een punt genoeg om door te stoten.

Het is de vraag of PSV op een gelijkspel gaat inzetten, of toch vol voor de winst gaat. Winnen maakt overigens voor het duel met FK Bodø/Glimt niks uit. Ervan uitgaande dat de Noren van FC Zürich winnen, mag de laatste groepswedstrijd niet worden verloren.

Zo ver is het nog niet. Arsenal thuis wordt zwaar genoeg. De koploper van de Premier League is tegen vrijwel iedere opponent favoriet. Dat is ook het geval voor het duel van donderdag.

Als PSV een punt pakt, is dat al pure winst. Drie punten zouden een grote stunt zijn. Kansen zijn er altijd, erg groot zijn deze alleen niet tegen Arsenal.

Wat zeggen de bookmakers over PSV – Arsenal?

Reguliere speeltijd (1x2)
Thuis
Gelijk
Uit
Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50 keer je inzet bij een overwinning van AZ, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

AZ, Feyenoord en PSV spelen donderdag alweer hun laatste groepswedstrijd in Europees verband. Kunnen de Nederlandse ploegen wederom de winst pakken? Voor alle drie de ploegen krijg je als nieuwe speler 50 keer je inzet bij een overwinning!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares