Jacks.nl
Nieuws en berichten over het Nederlands elftal, Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en amateur voetbal.

Davy Klaassen speelt volgend seizoen bij Everton

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14

Davy Klaassen speelt volgend seizoen bij Everton

Posted 5 jaren 11 maanden geleden #3797
Ronald Koeman legt met Davy Klaassen bij Everton de eerste bouwsteen voor een vernieuwd elftal. Over de komst van de Ajax-middelvelder naar Everton zijn beide clubs zo goed als rond. De eigenaren van de Engelse Premier Leauge club hebben een groot transferbudget (naar schatting zo'n €100 miljoen) beschikbaar gesteld. Iets minder dan €30 miljoen is daarbij gereserveerd voor de transfer van de Nederlandse international.

De afronding van de transfer kan nog enkele dagen in beslag nemen, maar bij Everton rekent men al op de komst van de Ajax-captain. Het binnenhalen van de belangrijkste voetballer van Ajax wordt als een grote slag beschouwd.

Voor Ajax en de Eredivisie is een transfer van Klaassen opnieuw een klapper. Zelfs voor Everton is hij een stevige aankoop, maar de steenrijke eigenaren willen met hun club de top bestormen en er zullen meer aankopen volgen.

De huidige topzes (Man City, Man United, Chelsea, Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur) gaan ook nog grote dingen doen. Het betekent dat Klaassen zal worden uitgedaagd om de lat hoger te gaan leggen dan voorheen bij Ajax.
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares