Jacks.nl
Nieuws en berichten over het Nederlands elftal, Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en amateur voetbal.

Nieuwe shirtsponsor voor Ajax

  • Socrates
  • avatar161 Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 2

Nieuwe shirtsponsor voor Ajax

Posted 8 jaren 1 maand geleden #467
Huawei is de nieuwe shirtsponsor van Ajax Cape Town. De Chinese telecomgigant heeft zich voor 2 jaar aan de club verbonden.

De naam van Huawei staat al langer in het rijtje van mogelijke kandidaten voor de opvolger van hoofdsponsor Aegon bij Ajax in Amsterdam. Het bedrijf is vooralsnog alleen verantwoordelijk voor een nieuw wifi-netwerk in de Arena.

Ajax verwacht nog voor het einde van het jaar een nieuwe hoofdsponsor te presenteren. Verschillende gokaanbieders en de Chinese bank ICBC zijn ook al met de kampioen van Nederland in verband gebracht.
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Nieuwe shirtsponsor voor Ajax

Posted 8 jaren 1 maand geleden #471
Haha enig sinds misleidende titel. Wat Ajax betreft en een nieuwe sponsor, Bwin word in de wandelgangen al enige tijd genoemd en ook Unibet zou een mogelijkheid zijn.

Probleem voor zowel Ajax als deze partijen is dat de wetgeving nog lang niet rond is en de verwachting is dat deze partijen pas in 2016 een vergunning zullen krijgen. In het meest gunstige geval per juni 2015 worden de eerste vergunningen vergeven en dan kan men per seizoen 2015/2016 op het shirt staan.

Mocht de markt pas per 2016 worden vrijgegeven zal een eventuele shirtsponsering pas per seizoen 2016/2017 van start kunnen gaan. Halverwege het seizoen van shirtsponsor wisselen is eerder uitzondering dan regel.

Een andere vorm van sponsoring behoort natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden voor deze partijen. Geen shirtreclame maar wel exlusieve reclame in het stadion, op de wedsite etc. Een soort "Exclusive Betting Partner" overeenkomst die je momenteel in de UK veel tegenkomt.
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Nieuwe shirtsponsor voor Ajax

Posted 8 jaren 1 maand geleden #479
Ik schat de kan groot nu Huawei de nieuwe shirt sponsor van Ajax Cape Town is dat zij ook de nieuwe hoofdsponsor van de club uit Amsterdam zal worden. Ik denk dat het zowiezo een sponsor uit het verre Azie wordt.
door Aron

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares