Jacks.nl
Nieuws en berichten over het Nederlands elftal, Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en amateur voetbal.

Voorbereiding op tweede competitiehelft van Ajax in volle gang

  • Socrates
  • avatar161 Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 2
Competitie gaat volgende week weer beginnen en ik heb er zin in . Ik verwacht dat Ajax met dit materiaal zeker dichter en misschien wel voorbij PSV kan komen en verwacht dat PSV het wat moeilijker af zal gaan. Als je de kwaliteiten van de Ajax spelers en PSV spelers naast elkaar zet kan je alleen maar concluderen dat het van Ajax beter is. Het is nu aan de nieuwe trainer om hier een geoliede machine van te maken. Ben benieuwd of hem dit bij Ajax ook lukt. Bij Ajax is altijd gezeik en ook daar moet je tegen kunnen en dan hebben we het nog niet over de pers, Nouri, publiek die in Amsterdam wat minder snel tevreden zijn als in Utrecht. Nu krijgt hij het voordeel van de twijfel al kwam hij amateuristisch over door met een koffer van Utrecht naar de Arena te komen.

Hup Ajax
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Met minder dan het kampioenschap zullen in Amsterdam geen genoegen nemen. Ik heb benieuwd of hij ook mag blijven als Ajax dit niet haalt. Ze zullen het nog zwaar krijgen de tweede competitiehelft. Plus ze moeten nog uit naar psv wat ze bijna altijd 3 punten kost.

Van der Sat heeft ieder geval gezegd dat als Ten Hag faalt hij ook zijn conclusies zal trekken en opstapt. Dan blijven alleen nog Overmars en zijn miljoenen op de bank over....
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares