Jacks.nl
Nieuws en berichten over het Nederlands elftal, Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en amateur voetbal.

Ajax kansloos voor de titel maar hoever komen ze in de CL

  • Socrates
  • avatar161 Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 2
Als we eerlijk zijn lijkt het een onmogelijke klus voor Ajax om kampioen te worden al winnen ze alle wedstrijden tot het einde van het seizoen. Ajax en PSV zijn veruit het sterkst en zullen alleen nog onderling punten gaan verspelen. Van Bommel zal zijn spelers genoeg scherp kunnen houden door middel van door zijn eigen oud spelers gif en Ajax heeft zoveel klasse dat het zelfs eredivisie wedstrijden kan uitspelen op 70% inzet. Ajax kan alleen nog verliezen door het te proberen met 30% inzet.
Dus snel gerekend blijft er een kloof van 2 punten in het voordeel voor PSV. Gefeliciteerd PSV. Jullie waren het lachertje in Europa maar kampioen worden jullie.
Nu Ajax. Hoever kunnen hun komen? Gewonnen van Athene, Benfica dus in ieder geval sterk voor de subtop. Maar is dit elftal wel sterk genoeg voor de echte top ?
We zullen veel geluk moeten hebben en het hele team moet elke wedstrijd in topvorm of zelfs beter moeten zijn. Een voordeel tijdens de eredivisiewedstrijden kunnen ze uitrusten.
Ben benieuwd.
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Wellicht stijgt Feyenoord een keer boven zichzelf uit en pakken ze drie punten vandaag.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Ik denk dat Ajax best ver komt. En gelukkig liggen ze ook weer mooi op koers om volgend jaar weer CL te spelen. Teletekst 818 :D
door Frank8877

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares