Jacks.nl
Nieuws en berichten over het Nederlands elftal, Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en amateur voetbal.

Feyenoord wil van Wolfswinkel?

  • Socrates
  • avatar161 Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 2

Feyenoord wil van Wolfswinkel?

Posted 3 jaren 9 maanden geleden #4112
Feyenoord zou heel graag van Basel hun spits van Wolfswinkel willen kopen maar van welk geld is een raadsel. Aangezien Basel zich ten koste van PSV een ronde verder is in de CL zal dat geen goedkope optie zijn. Of is Boudewijn Poelmann weer bezig.

De bedenker en hoogste baas van de Postcode Loterij heeft via een constructie 20 miljoen euro goededoelengeld naar Feyenoord gedirigeerd. Dat meldt Follow the Money (FTM) na eigen onderzoek. Poelmann is mede-eigenaar van Feyenoord. Volgens FTM is dergelijke belangenverstrengeling verboden. (bron AD)
Last Edit:3 jaren 9 maanden geleden door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Feyenoord wil van Wolfswinkel?

Posted 3 jaren 9 maanden geleden #4115
Via shirtsponsoring probeert men het goededoelengeld door te sluiten naar Feyenoord. Eerst via Qurrent en nu via Droomparken. Omdat Qurrent vorig jaar is verkocht is aan Greenchoice moest het moederbedrijf achter Querrent, de stchting Doen, op zoek naar een nieuwe sponsor voor Feyenoord vanwege een garantstelling in het sponsorcontract.

In totaal vloeide er zo’n 20 miljoen euro goededoelengeld naar Feyenoord....

Stichting Doen heeft zelf ook een sponsor namelijk de Nationale Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, Vriendenloterij en Bankgiro Loterij). Nu komt men dus met Droomparken aan. Het bedrijf maakte in 2018 1.7 miljoen winst maar staat nu dus garant voor een sponsordeal met Feyenoord van 6 miljoen.

Het stinkt aan alle kanten. Lees alle details hierover op het artikel "Droomdeal tussen Feyenoord en Droomparken is te mooi om waar te zijn" op ftm.nl.
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares