Jacks.nl
Nieuws en berichten over het Nederlands elftal, Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker en amateur voetbal.

Hui Wang komt naar Nederland

  • Rick41
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
  • Thanks: 0

Hui Wang komt naar Nederland

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3497
De soap bij Den Haag gaat gewoon door nu komt Wang toch praten over een oplossing hierdoor zou de rechtszaak komen te vervallen.
door Rick41

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Hui Wang komt naar Nederland

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3502
Er zal heel wat gepraat moeten worden voordat die rechtszaak komt te vervallen lijkt mij
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Hui Wang komt naar Nederland

Posted 6 jaren 2 maanden geleden #3515
Ziet er naar uit dat er betaald moet worden.

Grootaandeelhouder Wang Hui is ADO Den Haag bijna 2,5 miljoen euro verschuldigd. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding dat de Haagse club had aangespannen tegen de Chinese eigenaar. Wang kan nog beroep aantekenen tegen de uitspraak.

ADO Den Haag zei eerder al het geld hard nodig hebben om het voortbestaan van de club niet in gevaar te brengen. De vereniging werd vorige maand al onder verscherpt toezicht van de KNVB gesteld en moet voor februari een sluitende begroting overleggen om verdere sancties te voorkomen.

Opvallend was dat Wang Hui en zijn advocaten zich vorige week niet lieten zien toen de rechter het kort geding wilde behandelen. De Chinees verklaarde eerder al vijf miljoen euro in ADO Den Haag te hebben gestoken. Daarmee heeft hij naar eigen zeggen ruimschoots aan al zijn verplichtingen voldaan. Ook bij de uitspraak donderdagmiddag was er niemand van United Vansen, het bedrijf van Wang, aanwezig. ADO heeft er echter volgens de rechtbank alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat Wang en de zijnen op de hoogte gebracht zouden worden van het kort geding, daarom kan er wel uitspraak worden gedaan.

ADO en Wang Hui stonden vorige maand ook al lijnrecht tegenover elkaar voor de Ondernemingskamer, die de grootaandeelhouder op een zijspoor zette. De Chinees werd niet alleen tijdelijk geschorst als preses van de rvc. Hij moest ook al zijn aandelen overdragen aan een onafhankelijke beheerder.

bron: telegraaf.nl
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares