Jacks.nl
Nieuws en berichten over de buitenlandse voetbalcompetities, Champions League, UEFA Europa League, Copa América.

Stadionverbod voor voorzitter van Club Brugge

  • Socrates
  • avatar161 Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 2

Stadionverbod voor voorzitter van Club Brugge

Posted 8 jaren 4 maanden geleden #516
Bart Verhaeghe kreeg van de Voetbalcel een stadionverbod en een boete na schermutselingen die dateren van na de wedstrijd tussen Sporting Lokeren en Club Brugge van vorig seizoen. "Ik ben niet gehoord, maar wel schuldig bevonden. Dat vind ik vreemd."

De feiten dateren van vorig seizoen. De zoon van Bart Verhaeghe liep na de partij de neutrale zone in zonder daarvoor de bevoegde badge of toestemming te hebben. De minderjarige werd tegengehouden door een steward van de Waaslanders. Ook tegen het VTM Nieuws herhaalt de voorzitter van Club Brugge zijn standpunt.

"Ik heb gehandeld zoals elke vader zou doen in die omstandigheden", aldus Verhaeghe. "Ik werd geconfronteerd met onrechtmatig geweld van iemand in uniform en had enkel de bedoeling om mijn zoon te beschermen. Ik betreur hoe dit allemaal gelopen is, maar stel me toch vragen bij de werking van de Voetbalcel."
Politierechtbank

Inmiddels werd al duidelijk dat de voorzitter van blauw-zwart beroep heeft aangetekend tegen het vonnis. "Uit de brief bleek dat ik schuldig werd geacht, maar ik werd niet één keer gehoord over de feiten. De zaak ligt nu bij de politierechtbank en ik heb alle vertrouwen in de goede afloop."
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Stadionverbod voor voorzitter van Club Brugge

Posted 8 jaren 4 maanden geleden #519
Lijkt mij terecht. Gelijke monniken, gelijke kappen. Ze mogen trouwens die Blatter ook wel eens een stadionverbod geven.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares