Jacks.nl
Nieuws en berichten over de buitenlandse voetbalcompetities, Champions League, UEFA Europa League, Copa América.

Cazorla open voor terugkeer naar Villarreal

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14

Cazorla open voor terugkeer naar Villarreal

Posted 6 jaren 7 maanden geleden #2667
Santi Cazorla kwam dit seizoen door blessures nog maar 20 keer aan spelen toe voor Arsenal. Arsenal-middenvelder Santi Cazorla heeft aangegeven dat hij een terugkeer naar z'n Spaanse ex-club Villarreal niet uitsluit.

De 31-jarige Cazorla trok op 17-jarige leeftijd van Oviedo naar Villarreal en haspelde vervolgens meer dan 200 wedstrijden af voor de Submarino Amarillo. Tussendoor had de tweebenige kleine spelverdeler wel nog even bij Recreativo Huelva gespeeld.

Cazorla zou Villarreal in het seizoen 2011-2012 verlaten voor het toen razend ambitieuze Malaga. Daar bleef hij één seizoen, daarna volgde de grote transfer naar Arsenal, waar hij aan z'n vierde jaargang bezig is.

De Spaanse international draagt Villarreal nog altijd een warm hart toe en zou graag nog eens voor de club spelen alvorens hij z'n voetbalschoenen aan de haak hangt.

"Ik sluit niet uit dat ik op een dag terugkeer naar Villarreal", zegt Cazorla in een interview met het Spaanse AS. "Iedereen op deze wereld weet dat Villarreal een heel erg bijzondere club is voor mij."

Het huidige contract van Cazorla bij Arsenal loopt af in juni 2017. Cazorla maakt een pechjaar door bij de Gunners, want omwille van blessure aan de knie en de achillespees speelde hij dit jaar nog maar 20 keer voor de Londense club.

Bron: bet365
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares