Jacks.nl
Nieuws en berichten over de buitenlandse voetbalcompetities, Champions League, UEFA Europa League, Copa América.

Zlatan kondigt groot nieuws aan

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14

Zlatan kondigt groot nieuws aan

Posted 6 jaren 9 maanden geleden #2814
Zlatan Ibrahimovic heeft gezegd dinsdag met groot nieuws te zullen komen. Al dagen wordt de ster van Zweden gelinkt aan Manchester United.

Sinds de voorbereiding op het EK is begonnen, wordt Zlatan dagelijks gevraagd naar zijn toekomst. De spits heeft zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain niet verlengd, maar is ondanks zijn leeftijd (34) nog topfit.

Bij iedere vraag over zijn nieuwe club, lacht Zlatan vrolijk. "Er zal een grote mededeling zijn op 7 juni. Het nieuws zal de bom van de zomer zijn", aldus Ibrahimovic.

"Het voelt goed. Het voelt beter dan goed. Er zal een hoop gebeuren met dit nieuws, dus hopelijk geniet iedereen ervan. Kom en wacht af op de zevende." Zlatan kan ook een marketingstunt uithalen en een nieuwe kledinglijn presenteren, zegt Sky.

Ondertussen lijkt José Mourinho met Zlatan zijn topaankoop binnen te willen halen. De Portugese manager en opvolger van Louis van Gaal werkte eerder met Zlatan samen en de twee hebben een goede band.

Mourinho zou in het jonge talent Marcus Rashford de juiste andere spits zien en geen andere aanvallers in de punt meer willen halen.

Zweden opent op de 13e hun EK-campagne met een wedstrijd tegen Ierland. Met een 3-0 winst op Wales heeft het Zweedse team de campagne in de voorbereiding op het toernooi in Frankrijk in ieder geval positief afgesloten.
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Zlatan kondigt groot nieuws aan

Posted 6 jaren 9 maanden geleden #2816
De manager van Ibrahimovic zat deze week in Manchester om er te praten met The Mancunians. En om het onderste uit de kan te halen. En dat zou nu wel eens gelukt zijn.
Club en makelaar zijn er uit over het loon van de Zweedse superster, en dat loon is er absoluut niet naast. 1,24 miljoen euro per maand of zo'n 15 miljoen euro per jaar.
En zo is er eindelijk witte rook tussen Zlatan Ibrahimovic en Manchester United. Er wordt verwacht dat er nog sprake zal zijn van een definitieve overstap voor de start van het EK.
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Zlatan kondigt groot nieuws aan

Posted 6 jaren 9 maanden geleden #2818
Het grote nieuws was dus de aankondiging van een eigen kledinglijn......

Hij gaat Beckham achterna.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares