Jacks.nl
Nieuws en berichten over de buitenlandse voetbalcompetities, Champions League, UEFA Europa League, Copa América.

Belgen moeten tegen Hongarije efficiënter worden

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14

Belgen moeten tegen Hongarije efficiënter worden

Posted 6 jaren 8 maanden geleden #2916
Bondscoach Marc Wilmots zegt dat de Rode Duivels beter zullen moeten afwerken als ze nog enkele rondes verder willen geraken op Euro 2016.

België won z'n laatste groepswedstrijd tegen Zweden met 1-0, maar stond op vijf minuten voor het einde nog op 0-0. De Belgen lieten een aantal goede kansen onbenut en kregen bijna nog het deksel op de neus, maar Kevin De Bruyne redde op de doellijn. Wilmots beseft dat z'n ploeg efficiënter moet worden.

"We deden het verdedigend goed, maar onze afwerking had beter moeten zijn", zei Wilmots na het duel tegen Zweden. We moesten geduldig zijn. Zij waren het team dat moest scoren, dus verdedigden we iets lager. We hadden heel wat kansen op de tegenaanval, maar hun doelman was heel goed."

"We hebben enkele uitstekende spelers in het aanvallende gedeelde. Romelu Lukaku speelde een fantastische wedstrijd. Hij won heel veel duels en creëerde enkele kansen voor zichzelf. Misschien hadden we de wedstrijd vroeger in een definitieve plooi kunnen leggen."

"Maar we zijn op de juiste weg. Het is niet eenvoudig om je te kwalificeren in een groep als deze. We haalden zes punten uit drie wedstrijden, dat is heel goed. En we trekken met twee clean sheets naar de volgende ronde. Ik kan m'n spelers enkel feliciteren. En nu komt Hongarije."
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares