Jacks.nl
Nieuws en berichten over de buitenlandse voetbalcompetities, Champions League, UEFA Europa League, Copa América.

Bouwstenen van Ajax2017

  • RotopKNVB
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
  • Thanks: 0

Bouwstenen van Ajax2017

Posted 5 jaren 10 maanden geleden #3743
Ajax is eindelijk weer eens in een halve Europese finale maar wie zijn de belangrijkste spelers.
Te beginnen met de keeper Onana der staat iemand met vertrouwen die zijn voorganger snel deed vergeten.
In de achterhoede staal een Colombiaan Sanchez die groot en sterk is en de verdediging leidt
Op het middenveld staan Klaassen Schöne en Ziyech top middenveld
In de aanval staat Dolberg(3x gescoord in Europa) maar ook Traore is een balvaste speler die misschien niet veel scoort maar wel balvast is.
Heel erg benieuwd of Ajax genoeg talent heeft om dit Lyon aan te kunnen. Heeft Ajax nog de gretigheid en conditie om deze twee wedstrijden tot een goed einde te brengen of worden ze afgeslacht.
door RotopKNVB

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bouwstenen van Ajax2017

Posted 5 jaren 10 maanden geleden #3747
Ajax kan Lyon uit gewoon pakken. De Fransen moeten komen dus ze kunnen niet defensief spelen. Ajax heeft een voortreffelijke aanval die overal en altijd scoort.
Alleen is de vraag na de finale wat er blijft in Amsterdam want de grootmachten willen voor weinig geld gaan shoppen. Denk aan Sanchex, Dolberg, Traore, Klaassen.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Bouwstenen van Ajax2017

Posted 5 jaren 10 maanden geleden #3748
Ajax heeft met 4-1 gewonnen. Geweldige prestatie, maar ze zijn er absoluut nog niet. Uit gaan ze zeker verliezen. Het wordt nog spannend met hoeveel. Het zal waarschijnlijk tussen 2-0 en 3-0 gaan. Wat het ook wordt, sowieso een geweldige prestatie geleverd in de Europa League.
Goed presteren is natuurlijk altijd een beetje eng. Dat zal de beste spelers gaan kosten. Of je moet in de top van Spanje of Engeland spelen. Verschrikkelijk jammer dat het zo werkt, het zou eigenlijk verboden moeten worden. Maar dat zal de UEFA niet aandurven.
Clubs als Chelsea en Manchester City hebben straks misschien wel 100 spelers waarvan velen prima in de top van andere landen zouden kunnen meekomen. Huren van zulke clubs zullen clubs als Ajax niet moeten doen. Geld en trainingstijd verspilling aan een speler die niet van jou is. Traore is een redelijke speler, maar ze hadden beter een eigen speler voor hem kunnen laten spelen. Daar had je dan nog wat aan kunnen verdienen.
Het is heel erg afwachten wat er van dit geweldig Ajax overblijft. Hoe verder ze komen, hoe gevaarlijker het wordt. Het zou heel erg jammer zijn als er 1 of meerdere van Onana, Sanchez, Schone, Klaassen, Ziyech, Dolberg en Younes zouden vertrekken. Als daar 3 of 4 van vertrekken, kun je eigenlijk weer helemaal opnieuw beginnen en kun je verder Europees succes wel vergeten.
Het is gewoon hopen dat de leiding van de club daar zo verstandig mogelijk mee om zal gaan.
door FokZee

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares