Jacks.nl
Alles over onze eigen Eredivisie Voetbalpool. Heb je vragen of wil je opscheppen over je voorspellende kwaliteiten? Doe het hier.

Tot 31 maart geen eredivisie voetbal ivm corona virus

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14
De KNVB heeft bepaald dat alle duels in het betaald voetbal tot en met 31 maart worden geschrapt. Het besluit volgt op het advies van de regering om vanwege de uitbraak van het coronavirus geen evenementen te laten plaatsvinden, waar meer dan honderd bezoekers op afkomen.

Wat betekent dit voor de eredivisie voetbal poule?
De laatst gespeelde speelronde is speelronde 26. De eerstvolgende speelrondes 27 t/m 28 zijn uitgesteld. Speelronde 29 begint op zaterdag 4 april en zoals het er nu naar uitziet wordt dit ook de eerstvolgende speelronde in de eredivisie voetbal poule.

Na het verstrijken van de wedstrijddatum gaat een wedstrijd in een speelronde automatisch op slot. Je kunt dan geen voorspelling meer invoeren. We kiezen ervoor om dit voor speelronde 27 en speelronde 28 voorlopig zo te laten. Zodra bekend wordt wanneer deze speelrondes worden ingehaald zullen we de wedstrijddatums aanpassen en kun je alsnog je voorspellingen voor de wedstrijden invoeren.

Heb je vragen? Stel ze hieronder in dit topic en wij zullen deze zsm beantwoorden.
Last Edit:2 jaren 8 maanden geleden door sahib
De volgende gebruiker (s) zei dank u: wegbv, FokZee

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares