Jacks.nl
Even genoeg gewed? Wil je discussieren over wat er gebeurd in de wereld? Doe het hier.

Telegraaf gaat online sportweddenschappen aanbieden

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14
Het FD meldt dat de Telegraaf Media Groep (TMG) uitgever van dagblad De Telegraaf, een strategisch partnerschap heeft gesloten met grootaandeelhouder Dasym van investeerder Frank Botman. Dasym houdt een belang van circa 20% in de mediagroep uit Amsterdam en heeft nu voor het eerst ook inhoudelijke betrokkenheid bij TMG.

Dat meldt TMG in zijn kwartaalbericht, waarin het een daling van de opbrengsten met 5,7% in de eerste drie maanden van het jaar bekendmaakt.

De alliantie die nu in de maak is, moet de positie van TMG in het digitale domein versterken. De snelle opkomst van bijvoorbeeld video-streamingdiensten, online televisie en digitale radio vraagt volgens het bedrijf om samenwerkingsvormen aan te gaan.

TMG en Dasym gaan samen een fonds oprichten waaruit investeringen in nieuwe media kunnen worden gefinancierd. Een van de initiatieven is de ontwikkeling van een online streaming dienst voor 'sterke domeinen zoals sport', aldus TMG in het handelsbericht. ook worden nieuwe domeinen ontwikkeld, zoals e-gaming, e-gambling en e-health.

Voor deze niet-kernactiviteiten ontwikkelt het bedrijf nu 'toekomstscenario's'. 'Die scenario's kunnen in 2015 leiden tot bijzondere lasten met duidelijke gevolgen voor het verwachte jaarresultaat', aldus TMG.

Kunnen we binnenkort onze weddenschappen ook afsluiten op Telegraaf.nl?
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Telegraaf gaat online sportweddenschappen aanbieden

Posted 8 jaren 1 maand geleden #1008
Hopelijk loopt dit voor TMG beter af dan de aankoop van Hyves....
door Godspeed

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares