Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Nederland – Luxemburg 09-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Nederland – Luxemburg 09-06-2017

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3782
Waar technisch directeur van de KNVB, Hans van Breukelen, aangaf nog volop vertrouwen te hebben in WK-kwalificatie voor Oranje, daar zullen de spelers het toch echt waar moeten gaan maken. Na vijf wedstrijden staat het Nederlands elftal in Poule A op een beschamende vierde plaats met slechts zeven punten. De achterstand op koploper Frankrijk bedraagt inmiddels zes punten, waardoor het vizier ligt op de tweede plek, die mogelijk recht geeft op het spelen van play-offduels om een WK-ticket.

Om die reden zal er daarom hoe dan ook gewonnen moeten worden van Luxemburg, dat pas één punt verzamelde. Op basis van de resultaten uit het verleden moet dat geen problemen gaan opleveren. Nederland nam het 17 keer eerder op tegen Luxemburg en won 14 van die wedstrijden. Het werd 1 keer gelijk en 2 maal wonnen de zuiderburen. Voor het laatst gebeurde dat op 30 oktober 1963, waarna Oranje 9 opeenvolgende zeges boekte.

Opvallend aan die serie van negen is dat Luxemburg vorig jaar (3-1) een reeks van 8 partijen verbrak waarin het niet (!) tot scoren kwam tegen de ploeg van Dick Advocaat. De maker van die goal was Maxime Chanot. De cijfers onder Advocaat tegen Luxemburg zijn in elk geval ook positief: onder zijn leiding werd er met 4-0 en 5-0 gewonnen. Bovendien is Oranje in de laatste 9 WK-kwalificatieduels onder Advocaat ongeslagen. Op 23 september 1992 werd voor het laatst verloren, toen Noorwegen met 2-1 te sterk was.

We kunnen er nog veel meer cijfers bij pakken, maar eerlijk is eerlijk: als het Nederlands elftal niet wint van Luxemburg, dan verdienen ze het ook niet om er bij te zijn op het WK 2018 in Rusland. Hoewel ik me niet heel veel zorgen maak dat er drie punten aan het totaal zullen worden toegevoegd, zie ik het niet in een doelpuntenfestijn eindigen. Veel spelers hebben flink wat duels in de benen zitten en de frisheid is er ook wel enigszins af. Ik houd het daarom op een voorzichtige 2-0 zege. Hebben jullie er nog vertrouwen in?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Nederland – Luxemburg 09-06-2017

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3786
Nee totaal niet. Men is kompleet de weg kwijt bij het Nederlands Elftal. Zowel de spelers, de trainer als ook het bestuur bij de KNVB. Sneijder was een fantastische speler en heeft veel betekent voor het Nederlands elftal maar als je ziet hoe makkelijk hij zijn 130 caps mag gaan halen, dat is gewoon niet eerlijk tegen over Edwin van der Sar.

Gelukkig heeft Edwin van der Sar meer spelminuten met zijn 130 caps (1800)
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • toon bazelmans
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
  • Thanks: 0

Re: Nederland – Luxemburg 09-06-2017

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3787
Laten we alle problemen eens voor wat ze zijn.
We gaan voetballen en anders niets.
Nederland wint van Marokko met 1-2
Zondag moeten ze tegen Ivoorkust.

Dan komt de poulewedstrijd tegen Luxemburg.
Iedereen rekent op winst.
Hopelijk krijgt Advocaat de zaak op de rails

Nooit was het zo'n puinzooi bij de KNVB maar andere landen hebben daar ook mee te maken.
De voetballers moeten het doen en niet de bestuursleden.
Advocaat is een gelouterde trainer.
j
door toon bazelmans

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Nederland – Luxemburg 09-06-2017

Posted 5 jaren 9 maanden geleden #3795
Dat klopt Toon. De kans dat ze het nog halen is zeer klein maar daar moeten ze wel voor gaan. Deze eerste wedstrijd tegen Luxemburg mag geen probleem zijn!
door Godspeed

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares