Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Australië – Duitsland 19-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Australië – Duitsland 19-06-2017

Posted 5 jaren 5 maanden geleden #3801
Voor de regerend wereldkampioen Duitsland wacht in Rusland de zware klus om samen met Portugal de Europese eer te verdedigen. De oosterburen zijn op voorhand dé favoriet voor de eindzege, al mogen ook Mexico en Chili niet worden onderschat. Naast Australië is Die Mannschaft in Poule B ingedeeld bij Kameroen en Chili; een pot die overleeft moet worden.

De equipe van Joachim Löw is er voor de derde keer bij op de mondiale eindronde, na eerdere deelnames in 1999 en 2005. Verder dan de derde plek kwam Duitsland voorlopig niet en dus is de honger naar deze prijs zeker aanwezig. Het wordt in totaal de zesde keer dat beide landen tegenover elkaar staan in een interlandduel. Australië, winnaar van de Aziatische AFC Cup 2015, won slechts één van de vorige vijf duels, maar hield Duitsland in de laatste partij wel knap op een 2-2 gelijkspel. Daarvóór won het zelfs (2-1), terwijl de drie potten daar weer voor allemaal verloren gingen: 4-0 WK 2010, 4-3 Confederations Cup 2005 en 3-0 op het WK 1974 in Duitsland.

Hoewel het dus nog zeker geen gedane zaak is, verrast het ook weer niet dat Duitsland de favoriet voor de winst is. Veel selectiespelers hebben er weliswaar een lang seizoen op zitten, maar ook de ‘B-keuze’ zou van Australië moeten kunnen winnen. Een land dat meedoet om de AFC-Cup won echter nog nooit de Confederations Cup, wat ook veel zegt over het niveau van het continent. Wat verder opvalt is dat er minstens drie goals in alle vorige ontmoetingen tussen beide landen vielen.

Daar borduren we dus graag op voort. Want: cijfers liegen niet. De Confederations Cup werd in het verleden al drie keer gewonnen door de regerend landskampioen en, zoals gezegd, ik denk dat de Duitsers een prima kans maken. De horde Australië zullen ze ongetwijfeld gaan nemen. Ik verwacht een 3-1 zege voor Amin Younes & Co. Niet gek, toch?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares