Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Mexico – Nieuw-Zeeland 21-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Mexico – Nieuw-Zeeland 21-06-2017

Posted 5 jaren 5 maanden geleden #3802
Voor Nieuw-Zeeland ziet het er in Poule A somber uit. Waar de Oceaniërs in Rusland op het oog de meest eenvoudige tegenstander troffen, staan ze nog altijd met lege handen. Na een 2-0 nederlaag hoopt het tegen Mexico op een beter resultaat. De Mexicanen, onder leiding van de Colombiaan Juan Carlos Osorio, zullen het duel met Nieuw-Zeeland vooral aangrijpen om zich via de derde wedstrijd met Rusland te kwalificeren voor de halve finales. Eerder hield het Portugal knap op een 2-2 gelijkspel, waardoor er nog van alles mogelijk is in Poule A.

In het verleden kwamen beide landen al zes keer eerder tegen. Nieuw-Zeeland won weliswaar het eerste treffen (4-0), maar Mexico won de laatste vijf edities stuk voor stuk. Dat laatste gegeven is niet minder interessant als er wordt ingezoomd op de data van die duels. Ze vonden namelijk allemaal plaats sinds maart 2010. Achtereenvolgens wonnen de Zuid-Amerikanen met 2-0, 3-0, 5-1, 4-2 en 2-1. De gehoopte overwinning lijkt er voor Mexico daarom ook wel te komen.

Zeker ook omdat inmiddels geen land meer ervaren is op de Confederations Cup dan Mexico. Zij zijn in Rusland al voor de zevende keer van de partij op de mondiale eindronde. Bovendien steekt de ploeg van onder anderen Hirving Lozano, Andres Guardado (PSV) en Hector Moreno (AS Roma) in bloedvorm. Van de laatste 23 officiële interlands, werd er maar één verloren. Dat was in een duel om de Copa America met Chili in juni 2016, die met liefst 7-0 verloren ging.

Een mooi persoonlijk record ligt er bovendien in het verschiet voor Javiér Hernandez. De spits van Bayer Leverkusen staat 93 interlands op 48 interlandgoals en is daarmee dicht bij het all-time record van Blanco, die er in het verleden 50 intrapte. Verliest Nieuw-Zeeland, dan zijn zij het eerste land ooit met tien nederlagen op de Confederations Cup. Hoewel de gunfactor voor All Whites hoog zal zijn, zien we een stunt niet tot stand komen. We voorspellen een 0-3 zege voor Mexico, mét een goaltje van Hernandez.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares