Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Mexico – Rusland 24-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Mexico – Rusland 24-06-2017

Posted 5 jaren 8 maanden geleden #3812
Voor Mexico en Rusland is het erop of eronder in het laatste groepsfaseduel in Poule A op de Confederations Cup. Beide landen maken voorafgaand nog kans op het bereiken van de laatste vier, maar de papieren van de Mexicanen zijn beter. Zij verzamelden door een 2-2 gelijkspel tegen Portugal en een 2-1 zege op Nieuw-Zeeland één punt meer dan Rusland, dat ook won van Nieuw-Zeeland, maar met 0-1 verloor van Portugal. Gezien de andere wedstrijd in deze groep, betekent winst hoe dan ook dat er nog een halvefinalepot op het programma staat.

En als we de cijfers mogen geloven, dan maken de Russen een goede kans om door te stomen naar de laatste vier. Zij verloren namelijk maar één van de laatste 12 officiële interlands van Mexico. Dat gebeurde in februari 1986. Alweer even geleden, dus. Daartegenover staan wel zeven gelijke spelen en vier overwinningen. Liefst 6 (!) van de 12 interlands tussen de gastheer en de Midden-Amerikaanse grootmacht eindigden in 0-0.

Gezien het huidige spelbeeld is dat ook in Kazan niet uitsluitbaar. De Mexicanen, onder leiding van de Colombiaanse bondscoach Juan Carlos Osorio, oogden fris tegen Nieuw-Zeeland, maar komen zeer moeizaam tot scoren. Desondanks zijn ze ongeslagen in liefst 23 van de laatste 24 interlands. In die serie won alleen Chili (7-0) van ze. Een statistiek die in het nadeel van het land van de kersverse PSV’er Hirving Lozano spreekt, is dat zijn géén van de laatste zes Confederations Cup-duels wonnen tegen landen die zijn aangesloten bij de UEFA.

Rusland kan dus nummer zeven op een rij worden. De ploeg is een lastig te kloppen horde, die de laatste maanden ook nauwelijks met ruime cijfers op de broek krijgt. Desondanks lijkt ook Rusland zijn hoogtijdagen wel gehad te hebben en de Mexicanen hebben het voordeel dat zij aan een puntje genoeg hebben. Ik verwacht daarom een gelijkspel, maar dit keer geen 0-0. Op een 1-1 eindstand durf ik best m’n geld te zetten. Wie nog meer?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares