Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Nieuw-Zeeland – Portugal 24-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Nieuw-Zeeland – Portugal 24-06-2017

Posted 5 jaren 5 maanden geleden #3813
Voor Portugal moet het raar lopen als het de laatste vier clubs op de Confederations Cup in Rusland niet wil bereiken. De Europees kampioen van 2017 heeft na twee duels vier punten verzameld en heeft aan een gelijkspel genoeg. Dit doordat Mexico en Rusland, respectievelijk op vier en drie punten, het in Kazan tegen elkaar opnemen. De wedstrijd is een primeur op voetbalgebied: nog nooit kwamen beide ploegen tegen elkaar in actie.

Veel valt er dan ook niet te zeggen over de historische resultaten. Een in het oog springend ander detail is wel dat All Whites liefst 10 van hun 11 wedstrijden op de Confederations Cup verloren. De enige uitzondering op deze regel is een 0-0 gelijkspel tegen Irak in 2009. Door de nederlaag tegen Mexico van afgelopen week zijn zij bovendien het enige land dat tien of meer verliespartijen op het mondiale eindtoernooi hebben geleden. In alle tien de nederlagen werden daarbij ook nog eens minstens twee goals geïncasseerd.

Aan de Portugezen dus om deze reeks voort te zetten. Behalen zijn de halve finale, kan het voor het eerst sinds 2003 weer eens gebeuren dat de winnaar van het EK voetbal ook aan de haal gaat met de Confederations Cup. Destijds mochten de Fransen de beker omhoog houden. En dat de mannen van Cristiano Ronald & Co in uitstekende vorm verkeren, blijkt wel uit het feit dat zij slechts één van de laatste 22 officiële interlands verloren. Dat was in het WK-kwalificatieduel met Zwitserland (2-0) in september 2016.

Eén speler zal bovendien extra gemotiveerd zijn. Door zijn treffer tegen Rusland staat Real Madrid-legende Cristiano Ronald inmiddels op 74 goals, waardoor hij Ferenc Puskas (84) en Sandor Kocsis (75) in het vizier heeft als de topscorers namens een Europees land. Ik verwacht dat hij er wel weer een in prikt tegen het dappere Nieuw-Zeeland. Onder zijn aanvoering zullen de Portugezen met 2-0 winnen, schat ik. Jullie?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares