Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Duitsland – Kameroen 25-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Duitsland – Kameroen 25-06-2017

Posted 5 jaren 5 maanden geleden #3814
Echte spanning in Poule B was op voorhand al niet verwacht, maar Duitsland en Chili maakten de verwachtingen wel waar. Na het gelijke spel tussen de laatste twee deelnemers, hangen Kameroen en Australië inmiddels aan een zijden draadje. Kameroen heeft een zege met minstens twee goals verschil nodig om te overleven, terwijl Duitsland aan een punt genoeg heeft. Kijkend naar de huidige vorm van Die Mannschaft lijkt het niet de vraag óf, maar vooral met hoeveel zij zullen winnen.

Van de laatste 19 officiële interlands verloren de Duitsers er maar één (Frankrijk, 2-0), terwijl de laatste 12 allemaal niet verloren gingen. Het wordt de vierde keer in de interlandhistorie dat Kameroen en Duitsland elkaar ontmoeten. Van de vorige drie wedstrijden won Duitsland er twee (2-0 en 3-0) en de eindigde de meest recente in een puntendeling: 2-2. Verliezen van Afrikaanse landen doet de ploeg van bondscoach Joachim Löw überhaupt weinig. Sinds 1982 slaagde alleen Algerije daarin, destijds op het WK voetbal.

Anderzijds kan een uitschakeling van Kameroen ook weer niet opvallend worden genoemd. De winnaar van de Afrika Cup slaagde er de laatste drie edities van de Confederations Cup al niet meer in om de laatste vier te bereiken. Achtereenvolgens faalden Tunesië (2005), Egypte (2009) en Nigeria (2013) daarin. En los van dat weten De Ontembare Leeuwen maar zelden te imponeren tegen Europese voetballanden.

Onder de huidige bondscoach, Hugo Broos, won Kameroen voorlopig alleen nog maar van Afrikaanse landen. Mede daarom verwacht ik wel een overwinning voor Duitsland, ondanks het feit dat ze met een veredeld B-elftal spelen en aan een punt genoeg hebben. Ik voorspel daarom een 2-0 overwinning voor de oosterburen, met wellicht een goaltje voor Ajacied Amin Younes. Winst gegarandeerd..
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Duitsland – Kameroen 25-06-2017

Posted 5 jaren 5 maanden geleden #3818
Ook deze weer goed voorspeld. Wel één doelpunt te weing maar verder goed gezien.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares