Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Chili – Duitsland 02-07-2017

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Chili – Duitsland 02-07-2017

Posted 5 jaren 4 maanden geleden #3820
Dat Groep B op voorhand van de sterkere landen was voorzien, blijkt nu wel uit het feit dat de nummers één en twee van die poule het tegen elkaar gaan opnemen in de finale. Groepswinnaar Duitsland schakelde in de halve finale Mexico uit (4-1) terwijl de Chilenen Portugal vanaf de stip op een magistrale manier versloegen. Doelman Claudio Bravo stopte alle Portugese penalty’s, waardoor zij voor de zoveelste keer in de laatste jaren in een finale staan. De laatste twee keer dat zij daarin slaagde, wonnen ze na een 0-0 eindstand alsnog na penalty’s. Dat gebeurde zowel op de Copa America-editie van 2015 en 2016.

Chili en Duitsland staan in Sint-Petersburg voor de negende keer in de historie tegenover elkaar. Die Mannschaft zegevierde vijf keer, het werd een maal gelijk en de overige twee duels toonden de Chilenen zich de sterkste. Opmerkelijk gegeven is dat de ploeg van de zeer succesvolle bondscoach Joachim Löw op de Confederations Cup nog nooit van een Zuid-Amerikaans team wist te winnen. Daar had het in het verleden al vier pogingen voor, maar steeds ging het mis: twee keer tegen Brazilië, eens tegen Argentinië en nu deze editie tegen Chili (1-1).

De Duitsers kunnen op hun beurt de derde regerend wereldkampioen worden die het mondiale eindtoernooi wint. Alleen Brazilië (1997) en Frankrijk (2001) slaagden daar voorlopig in. De laatste 14 interlands gingen voor onze oosterburen niet verloren, sinds Frankrijk op het EK in eigen land met 2-0 te sterk was. Op de Confederations Cup scoorden ze bovendien in elk van de laatste 9 wedstrijden, terwijl Chili nog nooit meer dan één goal incasseerde op het toernooi.

Wat dat betreft was de 1-1 eindstand in het vorige treffen niet echt een verrassing te noemen. Het wat gemakkelijker voetballende Duitsland tegen een getergd en agressief Chili belooft op voorhand weer een boeiend gevecht te worden. Ik zet daarom in op wederom een 1-1 stand na reguliere speeltijd, waarna de Chilenen alsnog zullen zegevieren. Ben erg benieuwd!
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Chili – Duitsland 02-07-2017

Posted 5 jaren 4 maanden geleden #3825
Nee hoor, helaas geen verrassing. De Duitsers winnen altijd!
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares