Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Copa America Brazilie - Paraguay

  • HaaiHaai
  • avatar2616 Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 2

Copa America Brazilie - Paraguay

Posted 7 jaren 5 maanden geleden #1142
Na mijn laatste succesvolle tip is hier alweer de volgende. Geen monsterquote voor Brazilië maar 1.7x voor winst op Paraguay bij de meeste bookmakers is altijd nog wel de moeite waard om te spelen.
Brazilië heeft niet al te veel indruk gemaakt tijdens de groepsfase maar heeft nog steeds genoeg kwaliteit om door te gaan. Dat liet men ook zien in de laatste wedstrijd tegen Venezuela die zij met 2-1 wonnen.

Neymar is voor de rest van het toernooi geschorst dat is wel een aderlating. Coach Dunga zal waarschijnlijk dezelfde ploeg het veld insturen als degene die Venezuela hebben verslagen.

Paraguay speelde gelijk tegen Uruguay (1-1) en verraste eerder door het halen van een punt in het 2-2 gelijkspel tegen Argentinië, daarnaast won men nipt 1-0 tegen Jamaica in de tweede ronde.

Een echte kans geef ik Paraguay niet, het team is gewoon te traag in vergelijking met Brazilië. Paraguay won in de Copa America 2011 nog wel van Brazilië maar deze keer is er geen reële kans voor hen om door te gaan. Brazilië gaat wraak nemen!

Go Brasil!!
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares