Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Verkeerde gok op United levert 1500 euro op

  • sahib
  • avatar101 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 14

Verkeerde gok op United levert 1500 euro op

Posted 8 jaren 3 maanden geleden #176
De pijnlijke 4-0 nederlaag van het Manchester United van Louis van Gaal, heeft een jonge vrouw geen windeieren gelegd. Ze vulde per ongeluk een 'verkeerde' uitslag in, die haar uiteindelijk 1500 euro opleverde...

Holly Griffiths uit het Engelse Cheshire kreeg een gratis lot voor deelname aan de toto en deed mee met de wedstrijd MK Dons - Manchester United. Uiteraard verwachtte ze een ruime overwinning voor de ploeg van Louis van Gaal tegen het nietige Dons, wat uitkomt op het derde niveau van Engeland.

In plaats van 0-4 vulde ze echter per ongeluk 4-0 in voor de thuisclub MK Dons. Wonderwel ging Manchester daadwerkelijk hard onderuit en werd het ook 4-0 voor de underdog.

"Oh mijn god, ik heb gewonnen met een gratis gok waarvan ik dacht dat ik die op United had ingezet!", plaatste de dolgelukkige vrouw dan ook op Twitter. Met haar 'verkeerde' gok won de vrouw 500 keer haar inzet, oftewel 1250 pond, wat omgerekend zo'n 1500 euro is.

Het online gokbureau Paddy Power liet via twitter weten dat Holly niet de enige gelukkige is. Veertien mensen hadden de 4-0 uitslag, al dan niet per ongeluk, goed voorspeld.

Bron: Telegraaf
Last Edit:3 jaren 5 maanden geleden door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares