Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Nieuwe 'gokwet' biedt Ajax kansen

  • Aron
  • avatar255 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 1

Nieuwe 'gokwet' biedt Ajax kansen

Posted 7 jaren 1 week geleden #2003
Nu het online en live gokken op sportwedstrijden legaal wordt is het mogelijk dat Ajax op zoek gaat naar een sponsor uit de gokwereld. De VVD en PvdA zijn namelijk met een initiatief gekomen om wettelijke beperkingen in te voeren voor het gokaanbod voor sportwedstrijden, zo valt te lezen op de website van Ajax Life.

Met dit voorstel hoopt men in de politiek de kans op matchfixing te verkleinen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om te wedden op gele of rode kaarten en overtredingen. Wel kan er ingezet worden op eindstanden, het verschil in goals, de topscorer en in welke minuut er gescoord wordt.

In het buitenland is het al heel normaal dat clubs gesponsord worden door grote wedkantoren. Tot op heden is gokken officieel alleen toegestaan via de Lotto, maar via andere partijen wordt het wel al gedoogd. Ook de KNVB reageerde verheugd op het nieuws.
door Aron

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Nieuwe 'gokwet' biedt Ajax kansen

Posted 7 jaren 1 week geleden #2006
Bookmakers als Unibet en Bwin liggen al jaren op de loer om deze clubs te sponsoren. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat de eerste clubs en bookmakers sponsorovereenkomsten sluiten en "een eigen" wedpartner krijgen.

Lijkt mij een prima zaak!
door sahib

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares