Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Jacpot voor Leicester City-fan bij landstitel

  • Aron
  • avatar255 Offline Onderwerp Auteur
  • Moderator
  • Moderator
  • Thanks: 1

Jacpot voor Leicester City-fan bij landstitel

Posted 7 jaren 1 maand geleden #2307
Voor aanvang van dit seizoen zag niemand in Engeland, ook Leigh Herbert niet, Leicester City als een serieuze titelkandidaat. Toch plaatste de 38-jarige timmerman tijdens zijn vakantie een bet van 5 pond (ongeveer 6,40 euro) op de titel voor zijn geliefde club. Naarmate de maanden verstreken zag de 38-jarige Leigh dat Leicester het steeds beter ging doen en nu is de club de beste kanshebber. Als het sprookje straks uitkomt, maakt Leigh een klapper van jewelste met zijn bet.

In de zomer stond Leicester City op een notering van 5.000 tegen 1 om kampioen van Engeland te worden. Nu, de nodige maanden later, is die koers enorm bijgesteld en krijgt de gokker niet meer zo’n hoog bedrag bij een landstitel voor the Foxes. Leigh is echter één van de gelukkigen die bij de super hoge notering een bedrag inzette. “Zelfs als het nu nog misgaat, is die 5 pond een hele leuke inzet geweest”, zegt Leigh tegen de BBC.

Hij is al vanaf zijn tiende jaar fan van Leicester City, toen hij met zijn oom naar een wedstrijd van de club ging. Later verkocht hij als tiener nog loten bij het loket. Na de aanstelling van Claudio Ranieri in de zomer besloot hij zijn inzet te plaatsen. “Vorig seizoen vond ik ze lang niet slecht spelen. En toen Ranieri kwam, dacht ik: die brengt misschien iets extra’s. De dag na mijn inzet dacht ik: tja, die 5 pond ben ik kwijt. Ik ben ook helemaal geen gokker.”

Het kantoor waar Leigh zijn inzet deed bood hem eerder dit seizoen een gegarandeerde uitbetaling van 3.200 pond (ongeveer 4.100 euro) om de bet te beëindigen, maar dat wilde de timmerman niet. Hij blijft hopen dat Leicester City het onmogelijke presteert en de landstitel zal pakken. In dat geval krijg hij een dikke 32.000 euro uitbetaald voor zijn gokje van ruim 6 euro in de zomer.
door Aron

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Jacpot voor Leicester City-fan bij landstitel

Posted 7 jaren 1 maand geleden #2309
32.000 toch een leuk extraatje
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Jacpot voor Leicester City-fan bij landstitel

Posted 7 jaren 1 maand geleden #2314
En Leicester is nog eens een serieuze titelkandidaat met 5 punten los en V
ardy los.
Die gaat een hoop ponden opbrengen.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares