Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Arsenal – FC Barcelona 23-02-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Arsenal – FC Barcelona 23-02-2016

Posted 6 jaren 9 maanden geleden #2367
Dé kraker in de kwartfinales van de Champions League is het tweeluik tussen Arsenal en FC Barcelona. Niet voor de eerste keer in de laatste jaren werden beide clubs aan elkaar gekoppeld. In 2010/11 troffen ze elkaar, evenals in 2009/10. Beide keren was Barcelona over twee duels gezien de sterkste. Ook in de Champions League-finale van 2005/06 moesten de Londenaren het onderspit delven. Wat betreft het verleden dus genoeg aanknopingspunten voor Arsenal om in eigen huis wraak te nemen voor de vele nederlagen.

The Gunners bereikten de laatste zestien clubs door een last-minute escape. In de groepsfase werden de eerste twee duels nog verloren, maar drie overwinningen bleken voldoende om als runner-up achter Bayern München te eindigen. Barcelona was heer en meester in een poule met AS Roma, Bayer Leverkusen en BATE Borisov. Het elftal van trainer Luis Enrique is dit Champions League-seizoen nog ongeslagen. Van de laatste 17 duels in het miljoenenbal werd er zelfs meer één verloren. Een voordeel is dat de Spanjaarden vrijwel altijd verzekerd zijn van een doelpunt. In de laatste 19 wedstrijden werd er minstens één keer gescoord en dus is de Arsenal-defensie gewaarschuwd.

Voor het elftal van Arsene Wenger geldt dat zij de laatste zes seizoenen (!) nooit verder kwamen dan de achtste finales. In 2009/10 werd voor het laatst de kwartfinale bereikt en dus is het wel weer eens tijd om de achterban een plezier te doen en de clubkas te spekken. Van de laatste 13 Europese duels die Arsenal thuis afwerkte tegen Spaanse ploegen werden er maar twee verloren, dus dat biedt hoop. Minder positief is het feit dat Barcelona al acht seizoenen op rij minimaal doorstoomt naar de kwartfinale. Op voorhand zijn zij dus de favoriet, temeer vanwege het feit dat het met Messi, Neymar en Suárez een uiterst dodelijke voorhoede heeft. Zij scoorden bij elkaar al 89 keer dit seizoen, waarvan Suarez er liefst 40 voor zijn rekening nam. Kan hij ook in het Emirates Stadium scoren?
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Arsenal – FC Barcelona 23-02-2016

Posted 6 jaren 9 maanden geleden #2369
wordt 0-3
door Socrates

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Arsenal – FC Barcelona 23-02-2016

Posted 6 jaren 9 maanden geleden #2377
IK denk dat Arsenal gen aap kans heeft.
Alleen Bayern Munchen is opgewassen tegen Barcelona en soms Real Madrid.
De rest van de Europese teams kunnen het wel telefonisch of per mail afdoen.
Wenger zal 2 keer verliezen en dat is geen schande.
Maar Arsenal gaat 2 keer flink over de knie.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares