Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Tottenham Hotspur – Arsenal 05-03-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Tottenham Hotspur – Arsenal 05-03-2016

Posted 7 jaren 2 weken geleden #2425
De Premier League stevent af op één van de spannendste ontknopingen ooit. Nog vier ploegen zijn vol in de race voor het landskampioenschap, waaronder Tottenham Hotspur en Arsenal. In de 29ste speelronde van de Engelse competitie nemen zij het tegen elkaar op. Voor beide teams zal het duel in het teken staan van eerherstel, want midweeks leden ze allebei een pijnlijke nederlaag in de titelrace. De Spurs verloren op bezoek bij het hooggeklasseerde West Ham United (1-0), terwijl Arsenal er voor eigen publiek beschamend af ging tegen nummer 16, Swansea City: 1-2. Leicester City werd daarom de winnaar van de doordeweekse ronde en heeft een voorsprong van respectievelijk 3 en 6 punten op Tottenham en Arsenal.

Winst op White Hart Lane is daarom een must voor Arsenal als het nog een serieuze gooi wil doen naar de schaal. Dat zal een flinke kluif worden, want van de laatste 7 uitduels met de stadsgenoot werd er maar 1 gewonnen. Daarbij komt dat het vertrouwen van The Gunners op een niet al te hoog niveau zal liggen, want de laatste 3 officiële wedstrijden gingen allemaal verloren. In oktober 2002 verloor de club voor het laatst 4 officiële duels op rij. De kans dat die vierde verliespartij er dit weekend zit er wat betreft de cijfers wel in. Spurs-aanvaller Harry Kane was in 2 competitieduels met Arsenal zo al goed voor 3 treffers, terwijl hij al 13 maal scoorde in 17 Londense derby’s.

Met 22 tegentreffers is Tottenham Hotspur in defensief oogpunt de meest solide ploeg in de Premier League, maar met Walcott, Giroud, Campbell, Sanchez en Welbeck beschikt Arsene Wenger over de nodige stootkracht voorin. Dat er gescoord gaat worden lijkt op voorhand een vaststaand feit. De uitploeg was namelijk trefzeker in 41 van de laatste 42 officiële wedstrijden met Tottenham Hotspur, maar won maar 2 van de laatste 8 uitduels buiten het Emirates Stadium. Arsenal maakte exact 1 treffer in elk van de laatste 6 competitie-ontmoetingen met de Spurs. Op basis van de recente historie verwacht ik desondanks een nipte 2-1 zege voor het elftal van succestrainer Mauricio Pochettino.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Tottenham Hotspur – Arsenal 05-03-2016

Posted 7 jaren 2 weken geleden #2435
Mooie voorbeschouwing. Helaas levert Over 0.5 goals te weinig op om in te zetten.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Tottenham Hotspur – Arsenal 05-03-2016

Posted 7 jaren 2 weken geleden #2437
Uiteindelijk is het 2-2 geworden.
Hiermee konden beide trainers vrede hebben hoewel Wenger altijd tegensputtert.
De goal van Harry Keane was wel een beauty van het zuiverste water.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares