Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Real Madrid – AS Roma 08-03-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Real Madrid – AS Roma 08-03-2016

Posted 7 jaren 2 maanden geleden #2439
Real Madrid staat met één been in de kwartfinale van de Champions League. Doelpunten van Cristiano Ronaldo en Jesé Rodriguez zorgden er voor dat de Spaanse miljoenenploeg het heenduel met 0-2 won van AS Roma. Voor de Italianen wordt het dus een alles of niets wedstrijd en moet het oppassen dat het niet al te snel in de Madrileense val loopt. In Europees verband speelden beide teams 9 keer eerder tegen elkaar, waarin Real Madrid 5 keer de sterkste bleek. Het werd pas 1 keer gelijk en de overige 3 duels werden gewonnen door de Romeinen.

Onder leiding van Zinedine Zidane won Real Madrid afgelopen weekend met liefst 7-1 van Celta de Vigo. Cristiano Ronaldo was in die wedstrijd 4 maal trefzeker en dus lijkt het met het zelfvertrouwen wel goed te zitten in Madrid. Echter, de laatste 8 tweeluiken die de ploeg afwerkte tegen Italiaanse clubs gingen allemaal verloren. Dat de ploeg op het randje van de kwartfinales bungelt, is niettemin logisch te noemen. De laatste 5 seizoenen reikte Real Madrid steeds minstens tot de kwartfinales. Nog sterker: In de laatste vijf jaar stond de ploeg minstens in de halve finale.

AS Roma stoomde in 2007/08 voor het laatst door tot de laatste acht ploegen en raar moeten we er niet van opkijken als ze ook nu vroegtijdig stranden. Real Madrid won 21 van de 30 thuisduels met Italiaanse teams en heeft met Cristiano Ronaldo (12 goals) de topscorer van de Champions League in de gelederen. Bovendien verloor de Koninklijke maar 1 van de laatste 30 knock-outfasewedstrijden waarin het als eerst een uitwedstrijd had gewonnen. Roma wist de laatste 8 uitduels in het miljoenenbal niet te winnen, terwijl het al in 20 opeenvolgende uitwedstrijden een treffer moet incasseren. Ook in het eigen Estadio Santiago Bernabéu wint Real Madrid van AS Roma: 2-0.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Real Madrid – AS Roma 08-03-2016

Posted 7 jaren 2 maanden geleden #2455
Real Madrid krijgt nog 1,38 voor winst thuis. Dat vind ik vrij hoog. Zou er bijna op gaan inzetten.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares