Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Atletico Madrid – Barcelona 13-04-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Atletico Madrid – Barcelona 13-04-2016

Posted 6 jaren 11 maanden geleden #2599
Barcelona had over de arbitrage niets te klagen in het heenduel met Atletico Madrid. Mede door een vroege rode kaart van Fernando Torres wonnen de Catalanen met 2-1. Luis Suárez was aan Barça-zijde de grote man door beide treffers voor zijn rekening te nemen. Gespeeld is de return daarmee allerminst. De mannen van Diego Simeone zullen tot op het bot gemotiveerd zijn en kenden een goede voorbereiding door met 1-3 te winnen bij Espanyol.

De Madrilenen weten dat er kansen liggen, want Barcelona verloor afgelopen weekend met 1-0 bij Real Sociedad. Desondanks verloren de Catalanen hun laatste vijf uitwedstrijden in de Champions League niet en zijn ze al tien duels op rij zonder nederlaag in het lucratieve toernooi. Beide teams ontmoetten elkaar drie keer eerder in de CL en verdeelden deze duels in een zege, gelijkspel en verlies. Als trainer verloor Luis Enrique echter nog nooit een officiële wedstrijd van Diego Simeone.

Barcelona is nog het enige team dat dit seizoen geen wedstrijd verloor in het miljoenenbal. In negen partijen werden er ook pas zes goals geïncasseerd. Atletico Madrid, bekend om zijn stugge defensie, doet dat met vijf tegengoals net iets beter. De thuisclub zal moéten scoren om uitzicht te houden op de halve finales, maar daar ligt de kracht van het elftal niet. Inzakken en via de omschakeling toeslaan is het handelsmerk van de ploeg. Ik vermoed dat Barça er met het befaamde aanvalstrio Messi-Suárez-Neymar in zal slagen om minstens twee keer het net te vinden in Estadio Vicente Calderon.

Het kwartfinalerecord van Barcelona is met 15 zeges en drie nederlagen indrukwekkend te noemen. Hoewel Atletico er in slaagde in liefst 8 van de voorgaande 9 (!) thuisduels in de Champions League ‘de nul’ te houden, denken we niet dat het de club dit keer weer gaat lukken. Barça is simpelweg een maatje te groot voor de Madrileense formatie. Ik zet in op een 0-2 zege voor Barcelona.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Atletico Madrid – Barcelona 13-04-2016

Posted 6 jaren 11 maanden geleden #2600
IK gok op Barcelona.

Toon Bazelmans

door toonbaz

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares