Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Real Madrid – Villarreal 20-04-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Real Madrid – Villarreal 20-04-2016

Posted 6 jaren 7 maanden geleden #2618
De strijd om de titel in Spanje ligt weer helemaal open. En dat werd mede mogelijk gemaakt door Barcelona. De Catalanen morsen de laatste weken steeds punten en Real Madrid kan weleens de lachende derde worden. Afgelopen weekend werd er overtuigend gewonnen op bezoek bij Getafe (1-5). Om de druk op Barcelona en Atletico Madrid hoog te houden, moet er midweeks gewonnen worden van Villarreal, dat vierde staat.

Een knappe prestatie, gezien de club pas sinds eind jaren negentig promoveerde naar de hoogste Spaanse voetbalafdeling. Winnen op bezoek bij Real Madrid deed the yellow submarine echter nog nooit, en dus lijkt het duidelijk wie op voorhand de favoriet is. Beide clubs bekerden afgelopen week door naar de halve finales van respectievelijk de Champions League en Europa League. Met het vertrouwen zal het dus wel goed zitten.

Villarreal zal er met name voor moeten zorgen dat het genoeg mensen achter de bal houdt. Cristiano Ronaldo is met 31 goals de topscorer van de competitie en was al 20 keer trefzeker in het Bernabéu: geen speler scoorde vaker in thuiswedstrijden. Ook benutte niemand meer penalty’s dan hij dit seizoen (6).

De Koninklijke scoorde dit seizoen in 26 van hun 33 duels de openingstreffer van het duel en bleven ongeslagen in 25 van die wedstrijden. Villarreal is er dus veel aan gelegen om de deur dicht te houden achterin en zelf op jacht te gaan naar het openingsdoelpunt. De club van trainer Marcelino is dit seizoen namelijk nog ongeslagen in wedstrijden waarin zij zelf de eerste goal maken. Geen treffers incasseren zou bovendien zomaar eens kunnen gaan lukken, want de club presteerde dat dit seizoen al 15 keer eerder. Daarmee hield alleen Atletico Madrid (19 keer) vaker ‘de nul’ dan zij.

Eerder dit seizoen won Villarreal nog met 1-0 van Real Madrid. Logischerwijs kunnen zij voor het eerst in de historie twee keer binnen het seizoen winnen van de Spaanse recordkampioen. Ik denk echter dat dit niet gaat gebeuren. Real scoorde in 14 van de laatste 15 competitieduels met Villarreal en scoorde minimaal twee keer in hun laatste zeven La Liga-wedstrijden. In Madrid gaat Real thuis ‘gewoon’ winnen: 2-0.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares