Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Deportivo La Coruna – Barcelona 20-04-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Deportivo La Coruna – Barcelona 20-04-2016

Posted 6 jaren 11 maanden geleden #2619
Barcelona is het even helemaal kwijt. Na de thuisnederlaag tegen Real Madrid in La Liga, gingen de Catalanen in competitieverband ook onderuit tegen Real Sociedad en Valencia. Daarbij kwam de uitschakeling tegen Atletico Madrid in de Champions League. Door drie verliespartijen op rij zijn Atletico en Real Madrid de koploper inmiddels genaderd. Op de Koninklijke heeft het nog maar één punt voorsprong, terwijl slechts het doelsaldo Barça boven Atletico houdt. Winst op bezoek bij Deportivo La Coruna is dan ook het enige wat telt voor de ploeg van Luis Enrique.

Deportivo La Coruna speelde dit seizoen al 17 keer gelijk in de Primera Division. Dat overkwam de ploeg nog nooit eerder, maar het zal daar deze week genoegen mee nemen. Barcelona heeft nu voor het eerst sinds februari 2003 drie competitiewedstrijden op rij verloren en aast op revanche. Dat zal bij Deportivo verre van makkelijk worden, want in het verleden werd er vaker verloren (17) dan gewonnen (16). Dit seizoen kon de Spaanse grootmacht ook thuis de trekker niet overhalen tegen Depor: 2-2.

Desondanks heeft Barcelona minstens twee keer gescoord in hun laatste vijf ontmoetingen met Deportivo in de competitie en scoorde de club ook minimaal twee keer in zes van hun laatste zeven uitwedstrijden. De thuisclub won maar 1 van de laatste 17 (!) competitieduels en is door deze uiterst zwakke reeks inmiddels op een dertiende plaats beland. Het won de laatste elf La Liga-wedstrijden van Barcelona ook allemaal niet.

Hoe diep de put ook is waar Messi, Neymar en Suárez op dit moment inzitten, eruit zullen we er dit weekend komen. Suárez en Messi scoorden dit seizoen bij elkaar opgeteld zelfs al vaker (49 keer) dan Deportivo in totaal: 42 treffers. In het Estadio Municipal de Riazor gaat Barça er met de zege vandoor. Hoewel de thuisploeg in 22 van hun 33 duels scoorde én incasseerde, zal de productie midweeks naar verwachten even stokken. Ik voorspel eerherstel en een 0-2 overwinning voor de lijstaanvoerder.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares