Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Hertha BSC – Bayern München 23-04-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Hertha BSC – Bayern München 23-04-2016

Posted 6 jaren 7 maanden geleden #2633
Hertha BSC heeft thuis tegen Bayern München de ondankbare taak om de ploeg van Pep Guardiola van de landstitel af te houden. De voorsprong van de Rekordmeister bedraagt op dit moment zeven punten, en bij winst op Hertha BSC én puntverlies van naaste concurrent Borussia Dortmund is de 26ste titel in de Duitse competitie een feit. Het zou voor de halve finalist in de Champions League alweer de vierde Bundesliga-titel op rij betekenen.

Beide teams troffen elkaar in Berlijn 30 keer eerder en Bayern won daar 11 keer. Het werd 12 keer gelijk en Hertha BSC zegevierde pas 7 maal. Bayern won bovendien de laatste 9 competitieduels tegen de ploeg van Roy Beerens en Salomon Kalou allemaal. Sinds de 0-0 remise tegen Borussia Dortmund van begin maart dit jaar, won Bayern zijn vijf opeenvolgende wedstrijden allemaal en incasseerde in die reeks maar één doelpunt. Hertha won de laatste drie duels niet en zakte daardoor af naar de vierde plaats.

Het mag duidelijk zijn dat Bayern op basis van bovenstaande gegevens de favoriet is. Zij scoorden bovendien al in 12 opeenvolgende wedstrijden tegen Hertha en wonnen 26 van hun laatste 31 Bundesligaduels. Desondanks heeft Hertha BSC de laatste 10 thuiswedstrijden in de competitie allemaal niet verloren. Alleen Borussia Dortmund teert op een langere ongeslagen reeks voor eigen publiek (15 wedstrijden).

Houdt de koploper opnieuw ‘de nul’ tegen Hertha, dan vestigt het in het mogelijke kampioensweekend ook nog een clubrecord, want er worden nog nooit vier clean sheets op rij genoteerd tegen Die Alte Dame. Ik zie Bayern dit weekend dan ook wel winnen, maar of ze kampioen worden betwijfel ik. De laatste acht uitwedstrijden werden allemaal niet verloren en van Hertha hoeft het in huidige vorm ook niet te vrezen. Een 0-2 uitoverwinning is daarom wel realistisch.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares