Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Real Madrid – Valencia 08-05-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Real Madrid – Valencia 08-05-2016

Posted 6 jaren 6 maanden geleden #2683
Is de spanning in de Eredivisie om te snijden, in Spanje kunnen ze er ook wat van. Hoewel Real Madrid de derde plek op de ranglijst inneemt, is er voor het team van trainer Zinedine Zidane nog alles mogelijk. De achterstand op zowel stadsgenoot Atletico als Barcelona bedraagt één punt. Bij het ingaan van de laatste speelronde moet er om die reden hoe dan ook gewonnen van Valencia, dat na het ontslag van Neville de weg omhoog weer heeft gevonden.

In competitieverband ontving Real Madrid Valencia al 80 keer eerder in het Bernabéu. De balans die zij daarin weerleggen belooft veel goeds voor de Koninklijke. Er werd 58 keer gewonnen, 13 keer gelijkgespeeld en pas 9 keer verloren. De laatste zege van Valencia in Madrid dateert alweer van maart 2008, toen David Villa en Arizmendi de bezoekers een 2-3 zege schonken. Op dit moment is de thuisclub 7 duels op rij zonder nederlaag tegen Los Che.

De laatste zes wedstrijden tussen beide teams leverden bovendien een hoop spektakel op. Er vielen in die ontmoetingen in totaal liefst 25 goals. Met Cristiano Ronaldo, die nog altijd aast op de topscorerstitel, in de ploeg belooft het wederom een doelpuntenfestijn te worden. In ieder geval kan Valencia de borst nat maken, want Real Madrid won zijn laatste 10 competitiewedstrijden allemaal. Ook Barcelona en Atletico zijn dus gewaarschuwd.

Real Madrid hield dit seizoen in 9 van hun 18 thuisduels ‘de nul’, iets wat Valencia buitenshuis pas twee keer lukte in evenveel wedstrijden. Hoewel de cijfers in het voordeel spreken van de Spaanse recordkampioen, wisten zij de laatste vier thuisduels van Valencia allemaal niet te winnen: steeds werd het gelijk. Door de zwakke reeks onder Neville zijn de gasten dit seizoen al wel uitgespeeld. Dat zal ongetwijfeld in het voordeel zijn van Real, dat wat betreft de cijfers aanspraak maakt op een 2-0 thuiszege. Ook het doelsaldo kan zomaar nog eens belangrijk zijn.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares