Jacks.nl
Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Granada – FC Barcelona 14-05-2016

  • L1Kamsteeg
  • Offline Onderwerp Auteur
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Thanks: 0

Granada – FC Barcelona 14-05-2016

Posted 6 jaren 10 maanden geleden #2698
In de strijd om het Spaanse kampioenschap heeft Barcelona op de slotdag de troefkaart in handen. De Catalanen gaan op bezoek bij Granada en hebben aan een zege genoeg om plek één te behouden. De voorsprong op Real Madrid, dat op bezoek gaat bij Deportivo La Coruna, bedraagt een punt. Atletico Madrid is al uitgeschakeld in de titelstrijd. Eerder dit seizoen won de ploeg van trainer Luis Enrique met 4-0 van Granada en dus lijken ze zich op te kunnen maken voor de zesde titel in de laatste acht jaar.

De voorbije seizoenen had Barcelona het echter lang niet altijd makkelijk op bezoek bij de nummer zestien van La Liga. Vorig jaar werd er weliswaar nog met 1-3 gewonnen, maar in 2013/14 werd er met 1-0 verloren. De krappe 1-2, 0-1 en 0-2-overwinningen van de edities daarvoor komen ook weinig overtuigend over. Voor Real Madrid is er dus nog een sprankje hoop over. In del laatste drie competitieduels met Granada was Barça echter wel steeds minimaal drie keer trefzeker. Met het trio Neymar-Suárez-Messi lijkt het niet onoverkomelijk dat dit ook komend weekend gaat gebeuren.

Zeker als de laatste vier duels van Barcelona erbij worden gepakt. In april won de club met 8-0, 6-0 en 2-0 van respectievelijk Deportivo, Sporting Gijon en Real Betis, terwijl er vorige week simpel met 5-0 tegen Espanyol werd gezegevierd. Vier clean sheets op een rij, dus. Luis Suárez is er bovendien dichtbij om ook de Spaanse topscorerstitel op zijn naam te zetten. Eerder deed hij dat al in de Eredivisie en Premier League. De Uruguayaan scoorde 11 goals in zijn laatste 4 (!) wedstrijden en dus is een goal van hem niet uitgesloten in de kampioenspot.

Of bovenstaande feiten nog niet genoeg zijn, won Barcelona 8 van de laatste 10 uitduels en vielen er meer dan 2,5 goals in totaal in 13 van de laatste 15 competitiewedstrijden. Dat alles maakt dat een 0-3 zege best realistisch is. Barcelona op voorsprong bij rust én na 90 minuten zal vermoedelijk ook wat geld opleveren.
door L1Kamsteeg

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Re: Granada – FC Barcelona 14-05-2016

Posted 6 jaren 10 maanden geleden #2704
Ik zie FC Barcelona hier geen steken laten vallen. Ze pakken de titel.
Kan Ajax nog wat van leren.
door HaaiHaai

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares